Turvehoidot

Hoidoissani käytän Lehtosuon hoitoturvetta, joka on 100 % aito luonnon tuote, johon ei ole lisätty mitään. Siitä poistetaan ainoastaan maatumattomat osat. Hoitoturpeen terapeuttinen vaikutus perustuu sen sisältämien biologisten ainesosien aktivoivaan vaikutukseen sekä syvälämpövaikutukseen. Turpeella on erittäin hyvä lämmönsidontakyky. Tärkeimpiä aineita turpeessa ovat humushapot sekä fulvohapot. Lisäksi turve sisältää monia ihoa hoitavia aineita, kuten rautaa, kuparia, magnesiumia, mangaania ja sinkkiä.


HOIDON VAIKUTUS

Turvehoitoja voidaan käyttää kaiken ikäisille koska sillä ei tunneta allergisoivaa vaikutusta. Hoitoturve on kasviperäinen tuote, joka sisältää vapaita estrogeenejä. Turvehoidossa yhdistyvät haudehoito turpeella, joko kylmänä tai lämpimänä, ja lopuksi kevyt hieronta.

  • helpottaa lihas- ja nivelkipuja esim. reumaattiset kivut, nivelrikko, polvivaivat, hiirikäsi
  • edistää aineenvaihduntaa, vähentää selluliittia, poistaa turvotuksia
  • pehmentää, kuorii ja syväpuhdistaa ihoa
  • auttaa erilaissa iho-ongelmissa, ihon sairauksissa, päänahan iho-ongelmissa, esim. psoriasikseen, akneen ja atooppiseen ihottumaan
  • rentouttaa, laukaisee lihasjännityksiä, helpottaa stressiä
  • kylmäkäsittelynä helpottaa reumaattisia ja tulehduskipuja
  • auttaa lihaksia palautumaan rasituksesta

Kokovartalohoidot ja isompien alueiden käsittelyt eivät sovellu sydänvaivoista tai korkeasta verenpaineesta kärsiville eivätkä syöpäpotilaille. Jos mahdollista hoidon jälkeen on hyvä levätä ja juoda normaalia enemmän. Kaikki tuntemukset ja muutokset eivät välttämättä johdu hoidosta.

HOIDOT

Turvehoito selälle

Tämä hoito on erittäin tehokas hartia- ja selkäkipuihin. Lämmin turve levitetään selän alueelle, peitetään kelmulla ja turvelämpöpakkauksella. Tämän jälkeen jalat peitellään vielä lämpimillä turvepakkauksilla. Tämän annetaan vaikuttaa noin 20 minuuttia, jonka aikana hierotaan pää ja kädet. Selästä poistetaan turve ja hierotaan sekä imukuppihieronnalla että käsin.

Turvehoito selälle ja jaloille

Kuten edellä, mutta turve levitetään myös jaloille koko mitalta. Tämän jälkeen reidet ja pohkeet hierotaan imukupeilla. Jalkaterät saavat oman lämpimän turvepakkauksen selän käsittelyn ajaksi.

Turvehoito jaloille / käsille

Jalat / kädet laitetaan lämmitettyihin turvepusseihin, jonka päälle laitetaan lämpöpakkaukset ja annetaan vaikuttaa 30 minuuttia. Turve poistetaan ja jalat / kädet hierotaan. Erittäin hyvä hoitomuoto kylmille jaloille / käsille, kovettumien pehmentämiseen jaloista sekä kuiville ja karheille käsille.

Kasvohoito

Kasvot pestään ensin huolellisesti. Tämän jälkeen kasvoille levitetään lämmin turve ja sen annetaan vaikuttaa 10 – 15 minuuttia. Turve poistetaan lastan avulla ja viimeistellään haalealla vedellä. Lopuksi kasvot voi huuhdella kylmällä vedellä. Turve puhdistaa, kuorii, kosteuttaa ja pehmentää ihoa sekä kiihdyttää pintaverenkiertoa.

Muista!Mikäli käytät lääkkeitä tai olet saanut muita hoito-ohjeita lääkäriltäsi, on niistä hyvä mainita ennen hoidon aloittamista. Lääkärin määräämiin lääkkeisiin ja muihin hoitoihin emme tässä hoitosuhteessa puutu. Sinä neuvottelet itse lääkärisi kanssa.

HINNASTO

Turvehoito selälle, 60 min. 50 €
Turvehoito selälle ja jaloille 70 €
Jalkahoito, 45 min. 45 €
Kasvohoito, 30 min. 30 €